De verzendkosten voor levering binnen België bedragen 5,50 euro. Levering binnen de gemeente 2900 Schoten zijn gratis.

Voor buitenlandse verzendingen nemen wij steeds contact op en wordt u het bedrag van de verzendkost meegedeeld via e-mail. Indien u niet akkoord bent met deze verzendkosten, kan u uw bestelling per e-mail kosteloos annuleren.

Afhaling van bestellingen kan van dinsdag tot zaterdag tussen 10u00 en 17u00 in onze winkel gelegen in de Paalstraat 56a te Schoten. Lukt het u niet om tussen deze tijdstippen uw bestelling op te halen, kan u ons telefonisch of per e-mail contacteren voor een meer geschikt tijdstip.

Betaal je met een overschrijving, vermeld dan altijd je naam van de bestelling in de mededeling! 
Dit zijn onze bankgegevens:

BIC: KREDBEBB
IBAN: BE15 7360 1371 2430

U ontvangt van ons een betalingsuitnodiging na uw bestelling.

Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te maken en te verzenden. We werken echter samen met externe koerierdiensten. Een exacte leveringsdatum afspreken is dan ook niet mogelijk, de opgegeven leveringstermijnen zijn louter indicatief.

Leveringen gebeuren op weekdagen. In het weekend en op feestdagen worden er door de koerierdienst geen pakketten bij ons afgehaald en vinden er ook geen leveringen plaats.

Wij werken samen met Bpost en Post NL voor Nederland voor het leveren van de pakketten. Bij afwezigheid wordt het pakket indien mogelijk bij de buren geleverd. Is dat niet mogelijk, dan laat de chauffeur een bericht achter met meer informatie over de plaats waar het pakket afgehaald kan worden. Dat kan een postkantoor zijn. Voor Post NL laat de bezorger een kaartje met een ‘niet-thuiscode’ bij u achter. Met deze code kunt u een nieuw bezorgmoment kiezen. Dit kan tot 22.00 uur. Als u niets doet, komen we op de volgende bezorgdag (maandag t/m vrijdag) nog een keer bij u langs.